Asbestinfo > profesionele verwijderaar > Philippe Hoornaert

Wie is Philippe Hoornaert?

Philippe Hoornaert is gespecialiseerd isolatie-, dak- & bouwwerken. Hun sterkste troeven zijn hun ervaring en vakkennis. Bij dakwerken komen vaak asbestgerelateerde problemen kijken; ook hierin is Philippe Hoornaert gespecialiseerd.

Door hun jarenlange ervaring slagen ze erin om asbest op een veilige en efficiënte manier te verwijderen. Er wordt jaarlijks een opleiding gevolgd om de nieuwste technieken onder te knie te krijgen. Daardoor weten zij precies wat de aandachtspunten zijn, welke voorzorgen er genomen moeten worden, etc.

 

Welke diensten biedt Philippe Hoornaert aan?

Eenvoudige handelingen

Het verwijderen van niet-beschadigde materialen (zonder deze te beschadigen) waarin de vezels stevig in een matrix gebonden zijn. Tevens het verwijderen van hechtgebonden asbest die niet beschadigd is of waarbij er geen vrije vezels zichtbaar zijn en waarbij de verwijdering geen aanleiding geeft tot wijziging van de toestand, alsook asbesthoudende remvoeringen en analoge materialen.

Aangepast transport

Je kan er zeker van zijn dat alles op een correcte en veilige manier wordt uitgevoerd. Er wordt niet enkel voorzien in speciale bescherming en materiaal voor de medewerkers, er zal ook aangepast transport zijn zodat de asbestmaterialen op een risicoloze manier worden weggebracht.

Onmiddellijke verwijdering van de werf

Je hoeft je geen zorgen te maken over rondslingerend afval. Philippe Hoornaert gaat verantwoordelijk tewerk en zorgt ervoor dat alle asbestmeterialen onmiddellijk van het terrein worden verwijderd. Zo beperken we het risico op eventuele vervuiling.

Plaatsing en isolatie

Philippe Hoornaert voorziet in het plaatsen van dak- en wandpanelen en dit zowel voor industriële als agrarische gebouwen. Verder is ook isolatie in beide gevallen mogelijk; zij specialiseren zich namelijk in industrieel isoleren.

Troeven

Ervaring
Vakkennis
Jaarlijkse opleiding
Veiligheid
Professionele asbestverwijderaar uit Staden
Erkend aannemer
Erkend aannemer voor eenvoudige handelingen asbest

Voor een gratis offerte en prijsindicatie voor het verwijderen van asbest, neem contact met ons op via het formulier.