Asbestinfo > profesionele verwijderaar > Asbest-Expert

Wie is Asbest-Expert?

Asbest-Expert is een studie- en adviesbureau gespecialiseerd in het opsporen van asbest. Zit je met een asbest-probleem? Een ervaren Asbest-Expert komt gratis langs en bezorgt je binnen de week een gedetailleerde offerte. Het gespecialiseerd team schat de omvang van de asbest in en biedt dankzij de jarenlange ervaring in de bouwwereld advies op maat en een plan van aanpak.

Wat bieden ze aan?

Asbestinventarissen

Asbest-Expert kan zorgen voor asbestinventarissen, ook als attest bij verkoop van je woning. Een asbestinventaris is een document dat alle asbesthoudende materialen in een gebouw of werkzone beschrijft.

Asbest stalen en labo analyses

Heb je asbest stalen nodig? Dan kan Asbest-Expert je helpen bij het afnemen hiervan. Zij zorgen ook voor de labo analyses, waardoor je je nergens zelf zorgen over hoeft te maken.

Verwijderen en ophalen van asbest

Eenvoudige handelingen houdt in dat niet-beschadigde materialen verwijderd mogen worden, zonder deze te breken. Ook onbeschadigd hechtgebonden asbest, asbesthoudende remvoeringen en analoge materialen mogen worden verwijderd, als er geen vrije vezels zichtbaar zijn.

Dakrenovaties en vernieuwen CV installaties

Wanneer het asbest in je woning is verwijderd, kan Asbest-Expert dakrenovaties uitvoeren, alsook CV installaties vernieuwen.

Troeven

Gecertifieerd Asbest Deskundige
Deskundig Inventariseerder Asbest
Tracimat deskundige bouwerken & infrastructuur
Ervaring in de bouwsector

Asbest-Expert

Professionele verwijderaar uit Halle

Voor een gratis offerte en prijsindicatie voor het verwijderen van asbest, neem contact met ons op via het formulier.

over asbestexpert