Asbestinfo > profesionele verwijderaar > AA-V (Algemene Asbest Verwijdering)

Wie is AA-V?

AA-V (Algemene Asbest Verwijdering) is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele asbestverwijdering en afbraakwerken in de breedste zin van het woord.

Bij AA-V beschikken wij over een jarenlange ervaring in diverse sectoren en specialiseren ons vooral in het verwijderen van niet-hechtgebonden asbest. Het welzijn van onze medewerkers en opdrachtgevers staat op de eerste plaats. AA-V doet al het mogelijke om schade te voorkomen op gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Op deze manier werken wij naar een complete tevredenheid van onze klanten, medewerkers, leveranciers en maatschappij.

Welke diensten biedt AA-V aan?

Asbest verwijderen

Het verwijderen van asbest is een zaak die zorgvuldigheid en discipline vereist van betrokken partijen. AA-V beschikt over gespecialiseerde medewerkers met jarenlange ervaring in zowel petrochemie als civiele bouw.

Asbest verwijderen is een zaak die zorgvuldigheid en discipline verwacht van alle betrokken partijen. AA-V is gecertificeerd en erkend om asbesthoudende toepassingen te verwijderen.

AA-V maakt gebruik van drie verschillende technieken. Bij eenvoudige handelingen moet vooral gedacht worden aan asbesthoudende golfplaten en harde hechtgebonden beplating.

De hermetische zone methode dient er voor te zorgen dat niemand buiten deze zone kan blootgesteld worden aan asbestvezels tijdens de asbestverwijderingswerken.

Voor het verwijderen van de isolatie rond leidingen die losgebonden asbest bevatten wordt de couveusezakmethode toegepast.

Advies en begeleiding

AA-V kan u bij omvangrijke en complexe projecten op het gebied van asbestverwijdering en afbraakwerken bij staan met advies en begeleiding. Uit ervaring hebben wij geleerd dat projecten waarin omvang, gespecialiseerd werk, tijdsdruk en veiligheid een belangrijke rol spelen, om extra aandacht en expertise vragen.

Wat zijn de troeven van AAV?

Jarenlange ervaring
Welzijn van mens en milieu op de eerste plaats
Gecertificeerde medewerkers

AA-V (Algemene Asbest Verwijdering)

Kuipweg 13
8400 Oostende

Conservenweg 6c
2940 Stabroek

info@aa-v.be
+32 (0)3/326 51 05

https://aa-v.be/
Professionele asbestverwijderaar uit Oostende en Stabroek
Erkend asbestverwijderaar
Erkenning FOD Waso
Kwaliteitsmanagement certificaat Belac 7-05
Erkenning Aannemers van Werken

Voor een gratis offerte en prijsindicatie voor het verwijderen van asbest, neem contact met ons op via het formulier.